Explozie La Petromidia - Explozie urmata de incendiu la Rafinaria Petromidia ... : Purtătoarea de cuvânt a isu constanța a anunțat că la acest moment sunt cinci persoane rănite și una dispărută.

Explozie La Petromidia - Explozie urmata de incendiu la Rafinaria Petromidia ... : Purtătoarea de cuvânt a isu constanța a anunțat că la acest moment sunt cinci persoane rănite și una dispărută.. Mai multe persoane au fost rănite, una având arsuri pe 45% din corp. Totodată, o persoană este dată dispărută. Momentul exploziei de la rafinăria petromidia a fost surprins de un bărbat care filma pe litoral. Un barbat a suferit arsuri grave. O explozie a izbucnit, luni, la petromidia năvodari.

Explozie pe platforma petromidia, judeţul constanța, vineri la prânz. Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost. Petromidia este în prezent cea mai mare rafinărie din românia. Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost. Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă dobrogea informează că, în urma exploziei de la rafinăria.

Explozie la Petromidia. Angajaţii s-au grăbit să ...
Explozie la Petromidia. Angajaţii s-au grăbit să ... from i2.wp.com
Inspecţia muncii va iniţia, începând cu data de 29 august 2016, o acţiune de control în toate unităţile de prelucrare a ţiţeiului din ţară, a anunţat dantes nicolae bratu, inspector general de stat. Alte patru persoane au fost rănite. În jurul orei 19:00, incendiul a fost localizat şi era ţinut sub control, pentru ca să fie lichidat în jurul orei 19:20. Explozia nu a fost urmată de incendiu şi a fost soldată cu trei răniţi, care au suferit arsuri uşoare. A fost activat planul roșu.în aceste momente patru ambulanțe plus o mașină de pompieri se îndreptă înspre petromidia. Un barbat a suferit arsuri grave. Directorul general al rompetrol rafinare, felix crudu, a explicat că nu a fost vorba de o eroare umană la baza producerii exploziei de la rafinăria petromidia din năvodari. Victime după o explozie petrecută la petromdia momentul exploziei de la rafinăria petromidia năvodari, surprins de un martor.

Mai multe persoane au fost rănite, una având arsuri pe 45% din corp.

Momentul exploziei de la rafinăria petromidia a fost surprins de un bărbat care filma pe litoral. Directorul general al rompetrol rafinare, felix crudu, a explicat că nu a fost vorba de o eroare umană la baza producerii exploziei de la rafinăria petromidia din năvodari. O explozie a izbucnit, luni, la petromidia năvodari. A fost activat planul roșu.în aceste momente patru ambulanțe plus o mașină de pompieri se îndreptă înspre petromidia. Un bărbat de 32 de ani care fusese dat dispărut a fost găsit mort. Un accident de munca a avut loc in complexul petromidia. Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost. Tone de benzină şi peste 2,6 mil. Explozia nu a fost urmată de incendiu şi a fost soldată cu trei răniţi, care au suferit arsuri uşoare. Un barbat a suferit arsuri grave. A fost declanșat planul roșu de intervenție. Totodată, o persoană este dată dispărută. Purtătoarea de cuvânt a isu constanța a anunțat că la acest moment sunt cinci persoane rănite și una dispărută.

Directorul general al rompetrol rafinare, felix crudu, a explicat că nu a fost vorba de o eroare umană la baza producerii exploziei de la rafinăria petromidia din năvodari. Un accident de munca a avut loc in complexul petromidia. O explozie a avut loc la rafinăria petromidia năvodari cu puțin timp în urmă. Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost. Momentul exploziei de la rafinăria petromidia a fost surprins de un bărbat care filma pe litoral.

Explozie puternică, urmată de incendiu, la Rafinăria ...
Explozie puternică, urmată de incendiu, la Rafinăria ... from www.antena3.ro
Tone de benzină şi peste 2,6 mil. Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost. Alte patru persoane au fost rănite, una având arsuri pe 45% din. Petromidia este în prezent cea mai mare rafinărie din românia. O explozie puternica a avut loc, duminica, la rafinaria petromidia. O explozie a izbucnit, luni, la petromidia năvodari. A fost activat planul roșu.în aceste momente patru ambulanțe plus o mașină de pompieri se îndreptă înspre petromidia. În jurul orei 19:00, incendiul a fost localizat şi era ţinut sub control, pentru ca să fie lichidat în jurul orei 19:20.

Mai multe persoane au fost rănite, una având arsuri pe 45% din corp.

A fost activat planul roșu.în aceste momente patru ambulanțe plus o mașină de pompieri se îndreptă înspre petromidia. Patru persoane au fost rănite. Momentul exploziei de la rafinăria petromidia a fost surprins de un bărbat care filma pe litoral. Totodată, o persoană este dată dispărută. O explozie puternica, urmata de un incendiu, a avut loc, vineri la amiaza, la petromidia navodari. Este vorba despre o explozie la parcul de rezervoare al rompetrol midia navodari. Trei muncitori de la rafinaria petromidia navodari au ajuns aseara la spital. Inspecţia muncii va iniţia, începând cu data de 29 august 2016, o acţiune de control în toate unităţile de prelucrare a ţiţeiului din ţară, a anunţat dantes nicolae bratu, inspector general de stat. Un accident de munca a avut loc in complexul petromidia. Tone de benzină şi peste 2,6 mil. Alte patru persoane au fost rănite, una având arsuri pe 45% din. Din primele informații, două persoane au fost rănite. Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost.

Tone de benzină şi peste 2,6 mil. Purtătoarea de cuvânt a isu constanța a anunțat că la acest moment sunt cinci persoane rănite și una dispărută. Explozie pe platforma petromidia, judeţul constanța, vineri la prânz. Persoanele din zonă au primit mesaj să părăsească de urgență zona. Situația celor doi arși internați la spital clinic județean de urgență constanța.

VIDEO Explozie puternică la Rafinăria Petromidia - Un mort ...
VIDEO Explozie puternică la Rafinăria Petromidia - Un mort ... from www.oradesibiu.ro
Momentul exploziei de la rafinăria petromidia a fost surprins de un bărbat care filma pe litoral. Explozie pe platforma petromidia, judeţul constanța, vineri la prânz. Isu constanța confirmă existența a două persoane rănite. Alte patru persoane au fost rănite. A fost activat planul roșu.în aceste momente patru ambulanțe plus o mașină de pompieri se îndreptă înspre petromidia. Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă dobrogea informează că, în urma exploziei de la rafinăria. Patru persoane au suferit arsuri. În jurul orei 19:00, incendiul a fost localizat şi era ţinut sub control, pentru ca să fie lichidat în jurul orei 19:20.

Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost.

Patru persoane au suferit arsuri. Cei patru răniţi în explozia produsă la rafinăria petromidia năvodari au suferit arsuri grave, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciului de ambulanţă judeţean constanţa, claudia tatarici. Victime după o explozie petrecută la petromdia momentul exploziei de la rafinăria petromidia năvodari, surprins de un martor. În jurul orei 19:00, incendiul a fost localizat şi era ţinut sub control, pentru ca să fie lichidat în jurul orei 19:20. Este vorba despre o explozie la parcul de rezervoare al rompetrol midia navodari. Alte patru persoane au fost rănite, una având arsuri pe 45% din. Persoanele din zonă au primit mesaj să părăsească de urgență zona. Alte patru persoane au fost rănite. Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă dobrogea informează că, în urma exploziei de la rafinăria. Prefectul județului constanța, silviu coșa, a declarat la digi24 că a fost. A fost activat planul roșu.în aceste momente patru ambulanțe plus o mașină de pompieri se îndreptă înspre petromidia. Situația celor doi arși internați la spital clinic județean de urgență constanța. Explozie pe platforma petromidia, judeţul constanța, vineri la prânz.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama